gastenboek juli en augustus 2001

Hallo Anneke en Ren

We kennen elkaar nog steeds alleen maar via de VOKS en via de mail.
Jullie site is mooi geworden, regelmatig kijk ik even of er nog wat bijgekomen is en blijf zodoende op de hoogte.
Jullie hebben Rutger's grafje bijgewerkt zagen we, het is netjes geworden.
Het ontwerp voor Laura's grafmonument is bijna klaar, maar het zal nog enige maanden duren eer het geplaatst kan worden.
Wellicht ontmoeten we elkaar op de ledendag van de VOKS.

Hartelijke groet Reina. Homan
Lelystad, - Woensdag 29 augustus 2001 20:01:50

Beste lieve mensen,

Wat een verhaal ,zo ontroerend.Terwijl ik jullie verhaal zat te lezen(met brok in mijn keel en tranen in mijn ogen),lag mijn tweeling van 16 maanden boven te slapen,het idee om er n van te moeten missen,maakt mij erg emotioneel.Ik heb een paar weken geleden wel de schrik van mijn leven gehad en dan besef je nog eens heel goed wat je hebt.Ik hoop dat jullie nog een hele fijne tijd tegemoet gaan,Rutger geniet van boven mee.Heel veel strekte toegewenst voor de komende tijd.Ik vond de foto's erg mooi en die van de begrafenisstoet met alle balonnen heeft mij een mooi gevoel gegeven.
Voor jullie allemaal(ook voor Rutger)groetjes en knuffels van Mireille,Melissa*,Ramon,Fenna&Lucas

Mireille  e.hommersen@chello.nl
Hilversum, Nederland - Vrijdag 24 augustus 2001 12:48:21

Hoi,

Onlangs is ook mijn dochtertje overleden.(11juni) Mijn verhaal is niet zo verschillend als met jullie verhaal en ik kom enorm veel (h)erkenning tegen in jullie verhaal. Ik ken jullie gevoel voor het grootste deel. Ik heb al vele verhalen gelezen van lotgenoten, maar dit komt voor mij erg dichtbij.
Voor mij is het ook nog maar zo kort geleden dat mijn meisje is overleden. (te vroeg geboren, hartoperatie, middenrifoperatie en een medische fout) Ze is 4 weken thuis geweest en heeft het helaas toch moeten opgeven. Ik geloof dan niet in God zoals jullie, maar mijn beleving is verder hetzelfde. Ook ik heb 2 oudere kinderen die mij er gelukkig een beetje doorheen slepen.
Ik lees veel kracht uit jullie verhaal en ik hoop dat ik er over een tijd ook weer wat rustiger over kan voelen.Nu zijn mijn gevoelens nog 1 grote warboel.

Bedankt voor het lezen.

Desiree Geerars hdgeerars@freeler.nl"
Nieuwegein, Nederland - Maandag 6 augustus 2001 20:21:57

Dag lieve Krolletjes,

Als jullie dit lezen zijn jullie waarschijnlijk nog niet zo heel lang op Nederlandse bodem. Jullie hebben de "eerste" vakantie achter de rug. Op deze "eerste" vakantie hebben jullie als het goed is heel veel plezier met elkaar gehad, maar ook verdriet en een leegte.
Weer een stapje verder in het proces wat je door moet lopen om het geheel een plekje te geven....
We denken nog steeds aan jullie en ons kleine vechtertje.

Peter en Patricia
Lelystad, Nederland - Zondag 5 augustus 2001 15:47:22

Beste Anneke en Ren,

Via de site van Ward op jullie site gekomen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ondanks jullie verdriet ik vind dat jullie site liefde en positiviteit uitstraalt. Niets engs, wel erg ontroerend. Ik weet zeker dat Rutger nog steeds bij jullie is, hij is nu jullie beschermengel geworden zoals jullie zijn beschermengel zijn geweest.

Heel veel sterkte en liefde de komende tijd.

Femke

Femke femke_cornelis@hotmail.com
Etten-Leur, Nederland - Woensdag 25 juli 2001 08:56:04

Home