Uitleg over deze site

Als je kind op de intensivecare overlijd en je was samen aan het vechten voor zijn leven, dan komen er zoveel dingen om de hoek kijken waar een "buitenstaander" geen weet van heeft. Ik had bijvoorbeeld het idee dat ik aan het puzzelen was maar dat ik de puzzel op zijn kop moest maken. Ik wist dat het puzzelstukje paste maar waar wist ik even niet. Na lang passen ben je dan eindelijk toe aan het volgende stukje. Helaas ik heb er nu nog 995 te gaan (de hoekstukken waren het makkelijkst) en denk dat ik nog wel een hele lange tijd nodig heb om de puzzel af te krijgen. Misschien mis ik wel een paar puzzelstukjes of kom ik er nooit achter waar nou dat ene puzzelstukje hoort.
Met deze site probeer ik jullie te vertellen wat er nu en toen in mij omging en met welke puzzelstukjes ik geworsteld heb of nog bezig ben. Misschien kun je na het lezen van deze site een beeld vormen wat er allemaal is gebeurt en hoe we daar mee omgaan zijn.
Wie weet mis je zelf ook een puzzelstukje en kun je door het lezen van deze site wel net op een idee komen om jouw puzzelstukje ergens anders aan te passen.
Deze site wordt eigenlijk gevoed door de dingen waar ik mee bezig ben. Hij zal steeds meer groeien en misschien komt deze "internet" puzzel ooit wel eens af.
De items die ik behandel zijn dus de puzzelstukjes waar ik mee bezig ben. Ze zijn op volgorde van belevenis geplaatst. Het begin moet nog gemaakt worden en ik begin bij het moeilijkste stuk. Het overlijden van Rutger en de dingen die daaromheen horen.

Home